Kæledyrs Rådgivning

Tilbud på 30 min. rådgivning i marts

Kun 279 kr. - Spar 100 kr.!
Bestil tid via kontaktformularen nederst på siden.

Jeg har i 2023 valgt at åbne op for kæledyrs rådgivning
-en idé jeg længe har haft, og en rådgivning der som sådan allerede har eksisteret siden jeg åbnede hundesalonen i 2012. I forbindelse med opdræt af hunde, kaniner og fugle, har jeg ligeledes rådgivet i mange år. Nu skal det bare være tilgængeligt for alle! 

Det er tydeligt, at et liv fyldt med kæledyr lige fra barnsben, forlænget af et arbejdsliv med kæledyr, skaber en livsstil og rigtig meget erfaring. Den erfaring elsker jeg at dele med andre, der ligesom jeg selv er vilde med dyr og ønsker at leve sammen med dem. Det er altid hyggeligt, at snakke om vores kæledyr, som kan betyde så meget for vores liv.

Når man gerne vil anskaffe sig et kæledyr, dukker der mange spørgsmål op. Det kan være lige fra hvilket dyr der vil passe bedst ind i tilværelsen, hvad det har brug for, hvordan man træner det, og til hvad man stiller op, når man gerne vil på ferie. 
Det er ikke kun inden man får sit kæledyr, at der er behov for rådgivning. Spørgsmålene vil dukke op løbende, og det kan godt være svært, at finde ud af hvem man skal spørge om hjælp, og jo mere man leder og Googler, jo flere forskellige svar vil man få.  

Via denne side kan man nemt få personlig rådgivning omkring kæledyr - Følg denne vejledning:

1) Skriv og send dit spørgsmål / problemstilling til mig via kontaktformularen
Jeg vil først og fremmest se, om det er noget jeg har erfaring med og kan svare på.

2) Du modtager svar på mail, om det er noget jeg kan rådgive omkring.

3) Der aftales tid for en telefonsamtale af 30 min. varighed, hvor vi tager en snak omkring dine spørgsmål og        problemstillinger.

4) Prisen for 30 min. telefonsamtale er 379 kr. incl. moms (279 kr. i februar 2023), og der betales med MobilePay når tiden bestilles.
Tiden er først reserveret, når pengene er gået ind på MobilePay.

5) Jeg ringer dig op til den aftalte tid.

- Afbud til samtalen skal meddeles via vores e-mail korrespondance senest 24 timer før den aftalte tid, men meget gerne før!
Ved senere afbud end de 24 timer, vil der kun blive refunderet det halve af den betalte pris, og ved afbud under 6 timer før kan der ikke længere refunderes noget af beløbet.

Livserfaring

Jeg er ikke uddannet hverken dyrepasser, adfærdsterapeut eller dyrelæge, men jeg har et livs erfaring med dyr både privat og arbejdsmæssigt, så der er rigeligt at dele ud af. Jeg har i årevis været vant til at rådgive både hvalpe- og kaninkøbere omkring alle de spørgsmål der måtte være ved det at få et kæledyr, og dagligt taler jeg med mine kunder om hundenes adfærd, sundhed, pelspleje, ernæring, avl, fertilitet og hormoner m.m.  

Her har jeg samlet en liste med de mest gængse områder, som jeg gerne svarer på. Men skriv gerne og hør, om jeg kan hjælpe dig med netop dit spørgsmål:

- anskaffelse af kæledyr
- børn og dyr
- pasning
- pleje
- pelspleje
- ernæring
- opdragelse
- træning
- udstyr
- allergi
- socialisering
- bonding / sammensætning af kæledyr
-  avl og drægtighed
- omplacering
- helbred / sundhed og sygdom *

* Jeg kan kun give gode råd omkring helbred og sygdom, og henviser til en dyrlæge, hvis det vurderes at være rette løsning - jeg kan ikke stilles til regnskab for mine råd, og en dyrlæge ved altid mest omkring sygdom og behandling!