Om Coton Randers

Coton Randers er en forretning der opstod i 2012, da det gik op for mig, at jeg selvfølgelig skulle arbejde med dyr!
Hele mit liv har jeg været omgivet af rigtig mange dyr, både i min barndom, hvor jeg fik lov at have forskellige kæledyr hjemme, og på min farmor og farfars bondegård hvor jeg deltog i pasningen af alle de forskellige dyr. Men også i voksenlivet har jeg selv truffet beslutningen om, at skulle have dyr i mit og børnenes liv, fordi det er en stor del af mig.  
I dag består forretningen af Coton Randers Hundesalon, som har eksisteret siden 2012, og vores kaninpension. Arbejdet med dyr elsker jeg, og privat har vi også selv kaniner, undulater, papegøje, kat og små hunde - Bichon Havanais.
Jeg rådgiver gerne mine kunder omkring dyrepleje, adfærd, avl og træning. Det er altid hyggeligt med en lille snak omkring vores pelsede familie, og det er også muligt at bestille kæledyrs rådgivning over en telefonsamtale. 
Hele min dag er jeg omgivet af nogle af de dejligste skabninger på jorden, som spreder så meget glæde omkring sig. Det er et meget givende arbejde, at få lov til at gøre en forskel for dyrene og se dem trives og have et godt liv.   

Livet med kæledyr

Få et indblik i vores liv og hverdag med kæledyr
- Følg med på Instagram & YouTube.

På Facebook kan Hundesalonen følges,
og afbudstider m.m. kan ses og bookes.